H体育 新闻> 首页 > 名报 > 成报 > 正文 >

奥达斯下盘好「路」数

2015-01-05 09:01:21点击:来源: 网络转载 反馈
导读:奥达斯下盘好「路」数有时都唔可以盲目相信数据,好似艾斯宾路拿近季例赢奥达斯,加埋佢哋早前不断招兵买马,不过主胜热唔透仲有2.15倍咁好分就知道有暗涌啦!(周一8,香港时间周二7:00am开赛)主队艾斯...

奥达斯下盘好「路」数

有时都唔可以盲目相信数据,好似艾斯宾路拿近季例赢奥达斯,加埋佢哋早前不断招兵买马,不过主胜热唔透仲有2.15倍咁好分就知道有暗涌啦!(周一8,香港时间周二7:00am开赛)

主队艾斯宾路喺开季前买入拿费里拉,令到前线有更多选择,加上佢哋由2012年9月开始6次对住奥达斯全数都可以赢波而回,攞住咁嘅对赛往绩理应成为大热,不过主胜仲有2.15倍而让球只係少让平、半就稍嫌太过好分头、让得太少嘞。始终呢场波係季初之战,双方嘅状态都未去到最佳水平,同样係「夫添」出击嘅奥达斯绝对有权偷鸡保到不败,受让平、半有计。


TAGS:

相关阅读

热点话题

热点文章