H体育 新闻> 首页 > 名报 > 成报 > 正文 >

科尔多瓦平盘「格」局

2015-01-05 09:01:36点击:来源: 网络转载 反馈
导读:科尔多瓦平盘「格」局科尔多瓦同埋CF格兰纳达喺上个月中举行嘅西班牙盃已经碰过头,当时科尔多瓦仅败予对手出局,不过嚟到呢场「6分波」就一定会以3分为首要目标!(周一3,香港时间周二3:45am开赛)护级...

科尔多瓦平盘「格」局

科尔多瓦同埋CF格兰纳达喺上个月中举行嘅西班牙盃已经碰过头,当时科尔多瓦仅败予对手出局,不过嚟到呢场「6分波」就一定会以3分为首要目标!(周一3,香港时间周二3:45am开赛)

护级大战往往都係主队佔优,尤其係科尔多瓦近期除咗不敌巴塞隆拿之外,由上个月尾开始无论係对住毕尔包、利云特等球队都冇点大败,后防已经明显好转。反而作客嘅CF格兰纳达喺近6战夹埋失10球咁多,换言之每战起码有1球失波,防线太过脆弱嚟到护级大战梗係蚀底,加埋中场伊度拉停赛,同时桑卡路士佩雷斯以及谢臣梅里路等人仲未出得番,有咁多不利因素撑科尔多瓦坐和望赢。


TAGS:

相关阅读

热点话题

热点文章