H体育 新闻> 首页 > 名报 > 成报 > 正文 >

珀斯光辉主胜实「德」

2015-01-05 09:01:53点击:来源: 网络转载 反馈
导读:珀斯光辉主胜实「德」仇人见面自然唔会留手,珀斯光辉喺澳足盃决赛正正就係不敌阿德莱德联痛失冠军,嚟到澳职再遇对手梗係唔会留手。(周一1,有线64及203台周一5:00pm直播)仲记得珀斯光辉喺上个月中举...

珀斯光辉主胜实「德」

仇人见面自然唔会留手,珀斯光辉喺澳足盃决赛正正就係不敌阿德莱德联痛失冠军,嚟到澳职再遇对手梗係唔会留手。(周一1,有线64及203台周一5:00pm直播)仲记得珀斯光辉喺上个月中举行嘅澳足盃决赛不敌阿德莱德联,不过佢哋冇因为咁而走到下坡,打后仲赢到中岸水手同埋墨尔本胜利,既然走势冇乜问题再遇对手当然唔会就咁罢休!反而阿德莱德联捧完澳足盃之后,近期只係赢过FC悉尼,不过对住纽卡素喷射机以及威灵顿凤凰都要失分,净係睇近绩就已经分到高低。

再睇埋榜首光辉今仗仅得旧有伤兵靴斯以及尼高斯唔出得,换言之佢哋几乎能够以「夫添」迎战对手;加埋佢哋喺主场连开5W嘅强劲走势,绝对有条件报番澳足盃输波之仇,2.08倍主胜跟「德」过。


TAGS:

相关阅读

热点话题

热点文章