H体育 新闻> 首页 > 名报 > 太阳报 > 正文 >

胜利光辉猛火做「大」骚

2015-01-02 12:00:30点击:来源: 网络转载 反馈
导读:新年快乐呀!澳职2015年球彩台头炮就有场榜首大战上演,联赛排第2位嘅墨尔本胜利主场迎战一哥珀斯光辉,两队目前係澳职火力最强嘅球队,墨尔本胜利今季主场平均每仗入2.7球,几乎凭一己之力已经可以开个1....

新年快乐呀!澳职2015年球彩台头炮就有场榜首大战上演,联赛排第2位嘅墨尔本胜利主场迎战一哥珀斯光辉,两队目前係澳职火力最强嘅球队,墨尔本胜利今季主场平均每仗入2.7球,几乎凭一己之力已经可以开个1.77倍入球大,球迷担定櫈仔睇呢场新年「大」战啦!

胜利主场入波多

胜利上仗临完场险胜纽卡素喷射机后,争标机会重现曙光,不过依家仍然落后珀斯光辉4分,主场唔争取赢波修复失地等几时?虽然突尼西亚进攻中场宾卡法拿拎咗5张黄牌要停赛,好在球队胜在有多支大炮,射手艾奇汤臣同贝利沙都係射得之人,绝对够晒入波火力。

查实墨尔本胜利今季主场好得人惊,今季7场主场比赛入咗19球,其中艾奇汤臣同贝利沙就包办其中10球,认真唔讲得笑!作客嘅珀斯光辉做得「一哥」亦唔係善男信女,今季两队喺足总盃交手,珀斯光辉就喺加时以4:2淘汰墨尔本胜利,前锋夏朗特亦重拾射门鞋,既然两队都咁入得,玩「入球大」无走鸡啦。

顶占笋盘:墨尔本胜利(入球大)


TAGS:

相关阅读

热点话题

热点文章