H体育 新闻> 首页 > 名报 > 太阳报 > 正文 >

阿德恰惯光辉受让抵捧

2015-01-05 09:20:45点击:来源: 网络转载 反馈
导读:上个月阿德莱德联同珀斯光辉响足总盃决赛斗到飞沙噼石,「阿德」结果先胜一仗捧走首届锦标。虽然光辉今季嘅表现係好出色,不过对赛就经常性畀「阿德」食住,今战「阿德」又受让平半,就算作客都要捧场,撑1.9倍下...

上个月阿德莱德联同珀斯光辉响足总盃决赛斗到飞沙噼石,「阿德」结果先胜一仗捧走首届锦标。虽然光辉今季嘅表现係好出色,不过对赛就经常性畀「阿德」食住,今战「阿德」又受让平半,就算作客都要捧场,撑1.9倍下盘!

(有线64及203周一下午5:30直播)

近5次对赛3胜2和

光辉自从两大中场靴斯同尼高斯受伤长抖后,表现呈现下滑,依家呢一刻更加係呢班波嘅最大难关,事关今场波係佢哋72小时内第2场激战,上星期五先作客墨尔本胜利踢榜首大战,今日又要对住剋星「阿德」,话班球员体能冇影响,你信唔信先?

阿德莱德联近2季对住珀斯光辉未输过,5次对赛录得3胜2和,上月足总盃决赛赢1:0捧盃一仗,大家更加係记忆犹新,波未踢球员已经喺心理上先赢一仗,最重要係「阿德」今季6场作客联赛赢足4场,实力超劲,以佢哋客场嘅出色表现,要保不败开出下盘,又有咩难度先?

顶占笋盘:阿德莱德联(下盘)


TAGS:

相关阅读

热点话题

热点文章