H体育 新闻> 首页 > 名报 > 新报 > 正文 >

费伦「帕」心口开客胜

2015-01-06 09:01:13点击:来源: 网络转载 反馈
导读:费伦「帕」心口开客胜一日帕尔马仲未止血,一日都可以长追对家,尤其係佢哋今次要迎战作客连开4W嘅费伦天拿就更加係凶多吉少!(周二8,无綫网络电视302频道周二10:00pm直播)始终帕尔马喺近6战输足5...

费伦「帕」心口开客胜

一日帕尔马仲未止血,一日都可以长追对家,尤其係佢哋今次要迎战作客连开4W嘅费伦天拿就更加係凶多吉少!(周二8,无綫网络电视302频道周二10:00pm直播)

始终帕尔马喺近6战输足5场就知道佢哋仲有排颓,特别係防线真係有唔少问题,当然你可以话所负嘅对手有祖云达斯、巴勒莫、拉素,同埋拿玻里通通都係前列劲旅,输波都可以话係合情合理,不过唔好忘记佢哋今晚迎战嘅费伦天拿亦有一定嘅战斗能力!尤其係费伦天拿作客已经连开4W,当中马迪亚斯费南迪斯、祖安华加斯喺新年期间连场都有表现,作客要赢当然唔成问题,稳稳阵阵要个客胜就够晒数。


TAGS:

相关阅读

热点话题

热点文章