H体育 新闻> 首页 > 名报 > 新报 > 正文 >

切塞纳和局有道「里」

2015-01-06 09:01:43点击:来源: 网络转载 反馈
导读:切塞纳和局有道「里」盃赛专家果然係盃赛专家,不过宾尼迪斯返到嚟意甲就要小心嘞,尤其係今季佢哋作客频频失分,对住护级份子切塞纳顶多捧和波就算。(周二10,无綫网络电视301频道周三1:00am直播)由宾...

切塞纳和局有道「里」

盃赛专家果然係盃赛专家,不过宾尼迪斯返到嚟意甲就要小心嘞,尤其係今季佢哋作客频频失分,对住护级份子切塞纳顶多捧和波就算。(周二10,无綫网络电视301频道周三1:00am直播)

由宾尼迪斯领军嘅拿玻里能够击败祖云达斯赢得意超盃唔算意外,不过真係要小心今季佢哋作客好唔稳定,经过半季喺意甲只係赢过热拿亚、萨斯索罗,同埋费伦天拿,意甲作客赢波场数竟然胖一只手都数得晒,希古恩同埋荷西卡利祖同时陷入入球荒已经够晒麻烦。撞正切塞纳一定会摆番个「大巴阵」,唔敢捧拿玻里作客赢波,不过要佢哋输波亦有一定困难。


TAGS:

相关阅读

热点话题

热点文章