H体育 新闻> 首页 > 名报 > 新报 > 正文 >

布城客胜「基」不可失

2015-01-06 09:02:09点击:来源: 网络转载 反馈
导读:布城客胜「基」不可失换转係其他盃赛布里斯托城都未必会博,不过话晒英锦标已经嚟到准决赛,相信佢哋会暂时放低联赛,总之杀入决赛先再作打算。(周二12,香港时间周三3:30am开赛)两队波都係英甲代表,呢场...

布城客胜「基」不可失

换转係其他盃赛布里斯托城都未必会博,不过话晒英锦标已经嚟到准决赛,相信佢哋会暂时放低联赛,总之杀入决赛先再作打算。

(周二12,香港时间周三3:30am开赛)

两队波都係英甲代表,呢场英锦标准决赛绝对可当係一场普通嘅英甲赛事,而主队基宁咸由12月中开始踢过5场波冇1场可保清白之身,以咁脆弱嘅防线迎战布里斯托城怕且都係凶多吉少。同时唔好睇漏基宁咸前仗先至对过布里斯托城,当时喺主场都要大败,相隔短短一个礼拜再对多次应该都好难会有分别,一于撑吓布里斯托城暂时放低英甲转攻英锦标,不过盃赛点都会踢得保守,吼客胜就够。


TAGS:

相关阅读

热点话题

热点文章