H体育 新闻> 首页 > 名报 > 新报 > 正文 >

里奥艾维让主爆「基」

2015-01-06 09:04:10点击:来源: 网络转载 反馈
导读:里奥艾维让主爆「基」季中踢盃赛只要睇吓联赛排名就可以分到高低,好似基维辛迪连葡超都未搞得掂仲边有能力应付盃赛?(周二16,有线155台周三4:15am直播)其实喺近呢几季基维辛迪都喺葡超排到下游,好彩...

里奥艾维让主爆「基」

季中踢盃赛只要睇吓联赛排名就可以分到高低,好似基维辛迪连葡超都未搞得掂仲边有能力应付盃赛?(周二16,有线155台周三4:15am直播)

其实喺近呢几季基维辛迪都喺葡超排到下游,好彩佢哋点死都死唔去,可惜目前竟然喺葡超包尾,睇嚟今季真係有降班危机,估计佢哋就算有能力应付埋葡萄牙盃都会专攻联赛抢分就算!反而主队里奥艾维今季除咗要踢葡超之馀,季初亦都代表过葡萄牙出战欧霸,有晒两线作赛嘅经验自然识得分配兵力;加埋佢哋上场作客对住费利拿都可以由头赢到落尾,近况尚算唔错,今晚喺主场遇弱旅赢就赢硬,甚至会大炒对手开埋让主。


TAGS:

相关阅读

热点话题

热点文章