H体育 新闻> 首页 > 名报 > 新报 > 正文 >

马拉加主胜「利」润高

2015-01-06 09:04:48点击:来源: 网络转载 反馈
导读:马拉加主胜「利」润高睇见马拉加喺上圈大炒拉科鲁尼亚晋级就知道佢哋有心争盃,相反利云特就摆明放弃就算,形势明显到咁,呢场16强首回合冇理由唔撑主胜。(周二11,香港时间周三2:00am开赛)先睇作客嘅利...

马拉加主胜「利」润高

睇见马拉加喺上圈大炒拉科鲁尼亚晋级就知道佢哋有心争盃,相反利云特就摆明放弃就算,形势明显到咁,呢场16强首回合冇理由唔撑主胜。(周二11,香港时间周三2:00am开赛)

先睇作客嘅利云特喺上圈对住弱旅阿尔巴塞特两个回合都係踢成平手就算,最终只係凭住作客入球晋级,似乎佢哋目前将焦点放喺联赛,盃赛只求唔大败就算。相反马拉加喺上圈就大炒拉科鲁尼亚晋级,睇嚟盃赛都係佢哋今季嘅目标之一;再睇埋佢哋喺近4战赢过3场,对住切尔达、拉科,同埋艾尔切都赢到,似乎对住中下游球队特别有计,喺首回合主场出击就更加唔会放过对手。


TAGS:

相关阅读

热点话题

热点文章