H体育 新闻> 首页 > 名报 > 新报 > 正文 >

切尔达「包」开入球细

2015-01-06 09:06:02点击:来源: 网络转载 反馈
导读:切尔达「包」开入球细虽然切尔达同埋毕尔包同样都喺西甲排到中游,但係讲到近况绝对係唔见得人,两队颓波相遇胜负难料反吼「细」似乎仲稳。(周二9,香港时间周三12:00am开赛)近期毕尔包不敌马德里体育会都...

切尔达「包」开入球细

虽然切尔达同埋毕尔包同样都喺西甲排到中游,但係讲到近况绝对係唔见得人,两队颓波相遇胜负难料反吼「细」似乎仲稳。(周二9,香港时间周三12:00am开赛)

近期毕尔包不敌马德里体育会都算係情有可原,不过上场不敌护级份子拉科鲁尼亚就绝对唔可以原谅嘞,再睇埋佢哋喺上个月只係赢过艾高恩奴同埋巴迪,联赛有成个月「食白果」就知道近况完全唔得。至于切尔达上次西甲赢波已经要数到去11月头,有咁嘅走势真係唔敢再掂主胜,唯一可以肯定嘅係双方同时陷入谷底,入波肯定唔会多得去边。


TAGS:

相关阅读

热点话题

热点文章